Täällä siis esittelen kaikki hahmot jotka tarinassani esiintyvät. Aivan vilaukselta näkyviä esimerkiksi NPC-hahmoja en rupea esittelemään, mutta tärkeät henkilöt tietenkin.

snapshot_d5238b4c_f5260049.jpg
Mainilan tarina alkaa Marie Wisesta, joka on vanhempineen muuttanut Mainilan ensimmäisiksi asukkaiksi. Pian muuton jälkeen vanhemmat lähtevät Kreikkaan juhlimaan molempien 50-vuotisuutta. Matkalla takaisin lentokone kuitenkin törmää vuoriin ja tuhoutuu matkustajineen päivineen.
Luonne: 8-2-7-2-6

omppu.png
Wisen perheen mukana mainilaan tiensä löysi Marien kissa, Lady Omélette. Nainen sai oranssin ragdollinsa vanhemmiltaan täyttäessään 18 vuotta ja vanhempien kuoleman jälkeen Marie on saanut kissaltaan kipeimmin tarvitun lohdun menetykseen.

snapshot_d5238b4c_f5260086.jpg
Martti Tuomi. Mies pöllähti yhtenä kirottuna päivänä - päivää Marien vanhempien kuoleman jälkeen - Marien kotiovelle tervehtimään mahdollisesti tulevaa naapuriaan. Hyvänä kuuntelijana Martti voitti menetystä surevan naisen ystävyyden ja luottamuksen ennätysnopeasti. Myös samat mielenkiinnon kohteet yhdistävät tätä kaksikkoa.
Luonne: 2-6-4-6-7

tapio.png
Tapio. Martin hömelöllä kissalla on suhteellisen negatiivinen asenne kaikkiin muihin simeihin, kissoihin ja koiriin paitsi omistajaansa. Saa nyt sitten nähdä, miten tämän egyptin maun suhtautuminen muuhun maailmaan muuttuu. Kun nyt vain ei jahtaisi liikaa niitä hemmetin tulikärpäsiä.